Reekx_3

Kennisthema’s

Reekx kan ervaren medewerkers leveren op elk gewenst onderdeel van een traject. Reekx biedt op dit terrein diverse mogelijkheden. Wij kunnen u met professionele vakmensen ondersteunen bij het managen, coƶrdineren of uitvoeren van uw project. De meeste van onze medewerkers zijn minimaal opgeleid in de projectmanagementmethodiek Prince II en hebben ervaring in het uitvoeren van projecten op verschillende vakgebieden.

Archiefbeheer

Bij visievorming en het opstellen van nieuw archiefbeleid, het maken van plannen van aanpak en de (her)inrichting van organisatie en techniek is Reekx uw partner op het gebied van archiefbeheer. Ook voor extra inzet bij registratie, archivering (papier en digitaal) en het uitvoeren van archiefbewerkingsprojecten kunt u bij Reekx terecht.

 

Document management

Document Management wordt doorgaans ingevoerd wanneer een organisatie effectiever en efficiƫnter wil werken en de mogelijkheden van informatietechnologie beter en productiever wil gebruiken. Reekx kan mede door haar jarenlange ervaring bij implementatietrajecten hierbij prima
ondersteuning bieden.

Digitale bibliotheek

Op het internet is veel informatie te vinden. Soms zelfs teveel. Hoe vindt u informatie waar u wat mee kunt? Reekx kan u ondersteunen bij het zoeken naar betrouwbare en duidelijke informatie binnen en buiten uw organisatie.

 

Informatiemanagement

Informatiemanagement brengt mogelijkheden van kennis- en informatie instellingen, zoals bibliotheken en archieven, naar buiten. De focus ligt op opslag, beheer en ontsluiten (vindbaar en bruikbaar maken) van informatie. Reekx kan u adviseren en helpen om dit binnen uw organisatie op een snelle en adequate manier te realiseren.

Het Nieuwe Werken

Bij het Nieuwe Werken staat de mens centraal, in een flexibele werkomgeving en ondersteund door innovatieve technologie. Informatie is tijd- en plaatsonafhankelijk gemaakt. Om u te helpen dit vorm te geven in uw eigen organisatie bieden wij ondersteuning door onze vele ervaringen bij eerdere projecten. Bekijk voor meer informatie ook onze prezi over Het Nieuwe Werken.