Reekx_1

Over Reekx

Reekx is gespecialiseerd in het adviseren van organisaties en het detacheren van specialisten op het gebied van archiefbeheer, digitale bibliotheek, document management, informatiemanagement en Het Nieuwe Werken (HNW). Reekx analyseert, adviseert, implementeert en traint vanuit de drie organisatieonderdelen advies, detachering en projectmanagement. Wij kunnen ervaren professionals inzetten op elk denkbaar onderdeel van de meest complexe informatievraagstukken, zowel adviseurs, projectleiders als projectmedewerkers. Wij kunnen u met onze vakmensen ondersteunen bij het managen, coördineren en/of uitvoeren van uw project. Onze projectmanagers zijn minimaal getraind in de projectmanagementmethodiek Prince II en hebben ervaring in verschillende vakgebieden.

Onze organisatie

Reekx is opgericht in 1985 en is gevestigd in Groningen. We werken voor diverse opdrachtgevers: bedrijven, overheden en instellingen in de gezondheidszorg en het onderwijs.

Bij Reekx houden we van goede samenwerking. Zowel met opdrachtgevers als binnen het Reekx-team. We hebben breed scala aan medewerkers in dienst. Informatiespecialisten, adviseurs, bibliothecarissen, archivarissen, info-searchers, registratoren en experts in nieuwe media. Veel van hen zijn gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Van Rotterdam tot Groningen, van Hengelo tot Amsterdam. Waar ze ook aan de slag gaan, ze zijn allemaal leden van één team.

 

Onze werkwijze

Wij voeren onze opdrachten uit in partnership met onze klant. Open communicatie is daarin één van de belangrijkste aandachtspunten. De opdrachtgever en het projectteam bespreken samen de opdracht, het traject en de oplossingen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Reekx mag trots zijn op heel wat tevreden klanten. Dat heeft onder andere te maken met open communicatie en onze initiatiefrijke en gemotiveerde medewerkers. Bovendien werken wij allemaal volgens de Reekx-methodiek, waarbij kwaliteit en samenwerken met de klant voorop staan. Dé basis voor het kunnen aansturen van dynamische (verander)processen.

 

Onze medewerkers

Bij Reekx zijn de mensen het belangrijkste onderdeel van de organisatie. De manier waarop we met elkaar omgaan, bereid zijn naar elkaar te luisteren en iedereen door de hele organisatie heen te betrekken maakt ons uniek. Het is niet voor niets dat veel van onze mensen al zeer lang werken bij Reekx. Inmiddels zijn we met ruim 50 mensen actief op het gebied van advies, projectmanagement, detachering en werving & selectie.